Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Δείτε τον απίστευτο Κρητικό που έβαλε 4 καλάθια σε 1 λεπτό και κέρδισε μια μηχανή | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Tο Ρέθυμνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο υπήρξε ένας θεατής που δεν έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο. Ο λόγος για τον Ανδρέα Παπαδάκη, ο οποίος πήρε μέρος στο διαγωνισμό που έγινε στο ημίχρονο της αναμέτρησης και κέρδισε ένα μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr.

Η αποστολή που έπρεπε να φέρει εις πέρας ο Κρητικός φίλαθλος ήταν η εξής: έπρεπε να ευστοχήσει σε τέσσερα σουτ από διαφορετικές αποστάσεις μέσα σε ένα λεπτό. Αρχικά κάτω από το καλάθι, εν συνεχεία από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, μετά σε τρίποντο και τέλος από το κέντρο του γηπέδου. Ο τυχερός φίλαθλος χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρει, εν τέλει όμως το έκανε και όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια.

Δείτε τον Κρητικό να βάζει τα καλάθι

Πηγή: Sport24.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version