Διαφήμιση

XANIA

Κρήτη: Το μήνυμα του Τσαπατάκη για τους «γαϊδουρίστες» οδηγούς | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής με αφορμή ένα παρκάρισμα που εμποδίζει τη διέλευση πεζών στη Παλιά Πόλη. Δεν παραλείπει δε, να τους παρομοιάσει με αυτούς που αρνούνται να αποδεχτούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού:

“Συλλογική Ευθύνη” Μια φράση που ακούμε πολύ τους τελευταίους μήνες αλλά οι περισσότεροι μη γνωρίζοντας την έννοια της, πράττουν εγωκεντρικά και ανεύθυνα. Εκείνοι που παρκάρουν έτσι που να εμποδίζουν την διέλευση όλων, είναι οι ίδιοι με εκείνους, που αρνούνται να τηρήσουν τα μέτρα για την δημόσια υγεία ενάντια στο φονικό ιό υπονομεύοντας την προσπάθεια των έλλογων. Υ.Γ. Όχι πως ήταν προσβάσιμη η συγκεκριμένη πάροδος της παλιάς πόλης (ούτε η υπόλοιπη είναι) αλλά έτσι έγινε τελείως απροσπέλαστη.

Πηγή: kriti360

(φωτογραφία αρχείου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version