Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Κορονοϊός: Μαραθωνοδρόμος 103 ετών «τα δίνει όλα» για καλό σκοπό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Από την ιατρική στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων αποφάσισε να περάσει ένας μαραθωνοδρόμος 103 ετών στο Βέλγιο, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για έρευνες που εστιάζουν στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ο Αλφονς Λεμποένς, από το Λέουβεν του Βελγίου, αποφάσισε μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχει ολοκληρώσει έναν μαραθώνιο. Να κάνει 42 χιλιόμετρα περπατώντας καθημερινά ενάμιση με δύο χιλιόμετρα στον κήπο του σπιτιού του.

«Δεν χρειάζεται να ξεκουραστώ μετά. Περισσότερα είναι τα προβλήματα που έχω με τα μάτια μου» δήλωσε ο Λεμποένς στο Reuters. Δίπλα του σε αυτήν την προσπάθεια έχει τον γυμναστή εγγονό του που φροντίζει για το καθημερινό του πρόγραμμα. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρώσει θα διατεθεί στο πανεπιστήμιο του Λέουβεν. Μέχρι στιγμής οι δωρεές που έχει λάβει ξεπερνούν τα 6.000 ευρώ.

Ο πρώην γιατρός εμπνεύστηκε από τον 100 ετών Βρετανό, Τομ Μουρ, ο οποίος συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια λίρες, περπατώντας στην αυλή του σε μια προσπάθεια να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: athensvoice

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap