Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Κορονοϊός: 104χρονος βετεράνος Παγκοσμίου Πολέμου νίκησε τον ιό και έκανε γενέθλια! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα 104α γενέθλιά του γιόρτασε στο σπίτι του στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ένας βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος πριν από λίγες μόλις ημέρες βρέθηκε νικητής και στη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Πρόκειται για τον Μέιτζορ Γούτεν, ο οποίος στις 24 Νοεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο προσβεβλημένος από τον κορονοϊό. Τελικά ο Γούτεν ξεπέρασε την επικίνδυνη νόσο και επέστρεψε στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη, στις 2 Δεκεμβρίου.
Ο Γούτεν είχε υπηρετήσει ως στρατιώτης του αμερικανικού στρατού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και τρεις αδελφοί του, ο ένας εκ των οποίων έχασε τότε και τη ζωή του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του ο βετεράνος Γούτεν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που τον φρόντισε.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version