Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Κοροναϊός: Επιστημονικό τέλος στο σενάριο ότι τον κατασκεύασαν σε εργαστήριο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο νέος κοροναϊός SARS-CoV-2 που ξεκίνησε πέρυσι στην πόλη Wuhan της Κίνας και έχει προκαλέσει πανδημία της νόσου COVID-19 σε περισσότερες από 70 άλλες χώρες είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine.
Η ανάλυση των δεδομένων της αλληλουχίας του γονιδιώματος που έχει ο νέος κοροναϊός και οι σχετικοί με αυτόν ιοί έδειξε ότι ο SARS-CoV-2 δεν είναι προϊόν εργαστηρίου, ή άλλου τρόπου ανθρώπινης επεξεργασίας.

“Με τη σύγκριση των διαθέσιμων δεδομένων αλληλουχίας γονιδιώματος για γνωστά στελέχη κοροναϊού, μπορούμε να πούμε αποφασιστικά ότι ο κοροναϊός SARS-CoV-2 προέρχεται από φυσικές διεργασίες, δήλωσε ο δρ. Kristian Andersen, αναπληρωτής καθηγητής ανοσολογίας και μικροβιολογίας και εκ των επικεφαλής συγγραφέων της έρευνας.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr τα δύο σενάρια των επιστημόνων για το πώς “γεννήθηκε” ο κορονοϊός SARS-CoV-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version