Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Κολονοσκόπηση: Αυτή είναι η εξέταση που θα την αντικαταστήσει

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μια νέα μη επεμβατική μέθοδος διάγνωσης των προβλημάτων του εντέρου ανοίγει το δρόμο για τη σταδιακή μείωση του αριθμού των κολονοσκοπήσεων
Αυστραλοί ερευνητές ανέπτυξαν μια λιγότερο επεμβατική και αρκετά οικονομική μέθοδο διάγνωσης εντερικών παθήσεων, που το μόνο που απαιτεί από τον εξεταζόμενο είναι να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της σχετικής έρευνας στο Scientific Reports, η νέα μέθοδος που αναπτύχθηκε από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Flinders της Αδελαΐδας στη Νότια Αυστραλία θα μπορέσει να μειώσει τον αριθμό των επεμβατικών διαδικασιών όπως οι ενδοσκοπήσεις και οι κολονοσκοπήσεις. Αντ ‘αυτού, οι ασθενείς με εντερικά προβλήματα θα διαγιγνώσκονται με μια απλή μέτρηση της ποσότητας του ενζύμου DPP4 που βρίσκεται στην αναπνοή τους.

Διαβαστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version