Βρειτε μας στα Social Media

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Σαγανάκι με κρητική μυζήθρα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κρητική μυζήθρα έχει πολλές χρήσεις. Γι’ αυτό και τα παλιότερα, ιδίως, χρόνια, δεν έλειπε από την κρητική κουζίνα.

Πρώτη χρήση της, θάλεγε κανείς, ότι είναι για τα περίφημα καλλιτσούνια, ονομαστά πλέον και εκτός Κρήτης και, βέβαια, για τις, επίσης, νοστιμότατες παραδοσιακές μυζηθρόπιτες με μέλι.

Όμως, εκτός από τα καλλιτσούνια και τις μυζηθρόπιτες, μπορεί κανείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσει την μυζήθρα, για να φτιάξει σαγανάκι, ένα εκλεκτό παραδοσιακό κρητικό μεζεδάκι για την τσικουδιά και το κρασί.

Τί κάνουμε; Κόβουμε σε κομμάτια την μυζήθρα, τα αλευρώνουμε και κατ’ ευθείαν στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τόσο απλό…!

 

 

Πηγή: kritikaepikaira

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ