Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η πρώτη πτήση του ιπτάμενου αυτοκινήτου της Boeing | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Η Boeing πραγματοποίησε την πρώτη πτήση του ιπτάμενου αυτοκινήτου της στην πόλη Manassas της Virginia, στα πλαίσια των δοκιμών εξέλιξης της τεχνολογίας.

Η Boeing Next, το παρακλάδι της εταιρείας που είναι υπεύθυνο για τα ιπτάμενα οχήματα σε αστικό περιβάλλον, συνεργάστηκε με την θυγατρική Aurora Flight Sciences για το σχεδιασμό και την εξέλιξη του αεροσκάφους με δυνατότητα κάθετης απογείωσης και προσγείωσης (eVTOL).

Το πρωτότυπο Passenger Air Vehicle (PAV) απογειώθηκε, έμεινε στον αέρα για 60 δευτερόλεπτα και προσγειώθηκε επιτυχώς, επιβεβαιώνοντας τις λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης και ελέγχου εδάφους. Το επόμενο στάδιο στις δοκιμές θα είναι μια ακόμη πτήση στην οποία το αεροσκάφος θα χρησιμοποιήσει τα φτερά του, αλλά και η μετάβαση μεταξύ κάθετης απογείωσης και εμπρόσθιας πτήσης που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι από πλευράς μηχανικής.

“Μέσα σε ένα χρόνο, προχωρήσαμε από την πρώτη φάση του σχεδιασμού στην κατασκευή ενός ιπτάμενου πρωτοτύπου. Η τεχνογνωσία της και η καινοτομία της Boeing ήταν πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της αεροπλοΐας ως την ασφαλέστερη και αποδοτικότερη μορφή μετακίνησης, και θα συνεχίσουμε να προχωράμε με μια ασφαλή, καινοτόμα και υπεύθυνη προσέγγιση απέναντι σε νέες μορφές μετακίνησης”, δήλωσε ο Chief Technology Officer της Boeing, Greg Hyslop.

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap