Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Δείτε την πιο «πριβέ» παραλία σε όλη την Ελλάδα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σαν πας στον πηγαιμό για τη Νότια Πελοπόννησο, θα είναι μακρύς ο δρόμος που θα πάρεις, στο τέλος του όμως θα σε ανταμείψει η πιο πριβέ παραλία στην Ελλάδα.

Το μικρό αυτό «θαύμα» της φύσης, μια μοναδική αμμουδιά που αποτελεί ένα καλά κρυμμένο (ή και όχι τόσο κρυφό) μυστικό της Λακωνίας ονομάζεται «Απάγκιο» και είναι όνομα και πράγμα!

Ελάχιστη βλάστηση, ερημικό τοπίο, ελάχιστοι μόνιμοι κάτοικοι, σπηλιές γεμάτες μυθικές ιστορίες και η μεθυστική μυρωδιά της κάπαρης είναι μερικά μόνο από τα προτερήματά της.

Μάλιστα, σε μία περιοχή διάσημη όπως το Ακρωτήριο Μαλέας για τους ανέμους της, το «Απάγκιο» είναι σχεδόν πάντοτε προστατευμένο από αυτούς.

 Όσο για το τι έχει να κερδίσει όποιος φτάσει μέχρι εκεί; Μία μοναδική εμπειρία που μοσχοβολάει ελληνική γη και θάλασσα – τύφλα να’ χουν οι Μπαχάμες δηλαδή!

Αυτή είναι η πιο πριβέ παραλία στην Ελλάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version