Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η 10χρονη στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μπροστά σε ένα μοναδικό ταλέντο βρέθηκαν οι κριτές τους «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», το βράδυ της Δευτέρας. Και ποιος θα περίμενε πως μία… dark χορογραφία, θα μπορούσε να εκτελεστεί τόσο άψογα από ένα κορίτσι μόλις 10 χρόνων.

Η Αριάδνη Ρόβα, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να ξετυλίξει το ταλέντο της στο μπαλέτο ντυμένη μαύρη κύκνος, δήλωσε έτοιμη να ριχτεί στη μάχη. Και αυτό που ακολούθησε, ήταν τόσο εντυπωσιακό, που άφησε τους κριτές με το στόμα ανοιχτό. Στην κυριολεξία.

«Αριάδνη είσαι μόνο 10 χρονών και είδαμε ένα κορίτσι με μια ωριμότητα εκφραστική, με ένα κομμάτι που ήταν πολύ dark, όχι μόνο το μουσικό κομμάτι. Η χορογραφία, η διάθεση σου, η έκφραση σου, που για 10 χρονών μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Συνήθως 10 χρονών μπαλαρίνες είναι πιο ροζ, πιο ρομαντικά τα κομμάτια. Έχουν μια άλλη προσέγγιση. Η δική σου προσέγγιση και ο τρόπος που υποστηρίχθηκε, ροζ δε τη λες. Το κορίτσι είναι goth. Δεν το έχω ξαναδεί, με εντυπωσίασες» δήλωσε φανερά ενθουσιασμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι κριτικές των άλλων δύο μελών κι εννοείται ότι το 10χρονο ταλέντο πέρασε πανηγυρικά, στην επόμενη φάση.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap