Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η φράση‑κλειδί που θα σε κάνει να κερδίσεις τη συνέντευξη για τη δουλειά που θέλεις

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι συνεντεύξεις για δουλειά είναι κάτι πολύ αγχωτικό για όσους περιμένουν να περάσουν από αυτήν την διαδικασία, προκειμένου να προσληφθούν στη θέση για την οποία ενδιαφέροντα.

Πολλοί προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν από πριν, έχοντας την επίδα ότι θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν την δουλειά. Το καλό της υπόθεσης όμως είναι ότι οι εργοδότες έχουν κατά νου αυτό το άγχος, χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους ή θα κάνουν τα στραβά μάτια.
Η επιστήμη όμως έρχεται για να σε βοηθήσει και σε αυτό, καθώς μέσα από έρευνες που έγιναν σε Αμερική και Ευρώπη, βρέθηκε ότι υπάρχει μια φράση που μπορεί να σε ανεβάσει απίστευτα στα μάτια του ανθρώπου που σου κάνει την επαγγελματική συνέντευξη.

Ποια να είναι αυτή άραγε; «Αγαπώ τη δουλειά μου».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα λόγια αυτά εκτιμώνται σαφώς περισσότερο από ένα εντυπωσιακό βιογραφικό το οποίο δε θα μετρήσει και τόσο αν η ενέργεια που βγάζει, η αυτοπεποίθησή σου και η αγάπη για τη δουλειά σου δεν μεταδωθούν στον υποψήφιο εργοδότη σου.

Η πρώτη εντύπωση είναι και η πιο σημαντική σύμφωνα με τους περισσότεροτς, γι’ αυτό και πρέπει να αξιοποιήσεις σωστά τον χρόνο που σου δίνεται για να παρουσιάσεις τον εαυτό σου, μιας και είναι περιορισμένος.

Πηγή:pink

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap