Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η Κωνσταντινούπολη θα υποκλιθεί ξανά στην Γλυκερία | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την περίοδο που διανύουμε η προκλητικότητα του Ερντογάν δεν έχει προηγούμενο στο Αιγαίο. Υπάρχουν στιγμές που η κατάσταση δίνει την αίσθηση πώς βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Και πώς δεν χρειάζεται παρά ένα «τσαφ» για να ανάψει το φιτίλι. Όμως η τέχνη έχει ιαματικές και συμφυλιωτικές ιδιότητες ευτυχώς, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με τη νέα συναυλία που θα δώσει στην Κωνσταντινούπολη η σπουδαία τραγουδίστριά μας, η Γλυκερία.

Μάλιστα η εφημερίδα «Hurriet», η οποία παραδοσιακά κρατάει πολύ οξείες θέσεις απέναντι στην Ελλάδα, χρησιμοποιεί διθυραμβικά λόγια για να προϋπαντήσει την επίσκεψη της διάσημης Ελληνίδας μουσικού στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Απριλίου. Ο τίτλος «Η βασίλισσα του ρεμπέτικου στο Ις Σανάτ» νομίζουμε τα λέει όλα.

Υπόκλιση των τουρκικών μέσων στη Γλυκερία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η 64χρονη τραγουδίστρια έχει φανατικό κοινό σε όλη τη Μεσόγειο και ιδιαίτερα σε χώρες όπως το Ισραήλ και η Τουρκία. «Η Ελληνίδα ντίβα είναι μια από τους δημοφιλέστερους  τραγουδιστές του ρεμπέτικου στην Ευρώπη»  γράφουν τα τουρκικά μέσα, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του κοινού για τη Γλυκερία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ από το Star.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap