Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Σηκωνόμαστε όρθιοι για να χειροκροτήσουμε ΑΥΤΟΝ τον 98χρονο! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο πιο ηλικιωμένος γιατρός της Γαλλίας πρέπει να είναι και όπως φαίνεται ο πιο πιστός στο καθήκον του! Ο 98 ετών Κριστιάν Τσενάι παρά την πανδημία κορονοϊού που μαστίζει και την Ευρώπη, δεν «μασάει» και κυριολεκτικά παραμένει πιστός στον ιατρικό του όρκο καθώς συχνά επισκέπτεται έναν οίκο ευγηρίας στα προάστια του Παρισιού και βοηθάει το προσωπικό στον καθημερινό του αγώνα…

Ο απίστευτος γιατρός έχει βάλει τα “γυαλιά” ακόμη και στον επίσης γιατρό γιο του ο οποίος πήρε πρόσφατα σύνταξη στα 67 χρόνια και επέλεξε να χαλαρώσει μετά από τόσες δεκαετίες υπηρεσίας.

Ο 98χρονος Κριστιάν πάντως παραμένει αισιόδοξος και δραστήριος αντλώντας δύναμη από την τεράστια εμπειρία του και βεβαίως την πίστη στην αξία του κάθε ανθρώπου που δοκιμάζεται μια τέτοια εποχή.

Δείτε το βίντεο και νιώστε το μεγαλείο τέτοιων ανθρώπων που παρά τον φόβο μένουν πιστοί στο καθήκον:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version