Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η ανθρωπιά ΠΑΝΤΑ νικά: Βρέθηκε σπίτι για την 90χρονη που της είχαν κάνει έξωση! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η ιστορία της 90χρονης γιαγιάς και του 25χρονου εγγονού της που τον περασμένο μήνα βρέθηκαν στο δρόμο μετά από έξωση για οφειλές ενοικίων χαμηλού ύψους, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο.
Η κινητοποίηση δε υπήρξε εντονότατη και αφού φιλοξενήθηκαν για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο υπνωτήριο των Γιατρών του Κόσμου, βρέθηκε εν τέλει ένα σπιτικό πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο για να τους φιλοξενήσει.
Την ευχάριστη αυτή είδηση έσπευσε να δημοσιοποιήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Νικήτας Καραγιάννης, μέλος και αυτός των Γιατρών του Κόσμου.

Το post του κ. Νικήτα Κανάκη:

«Δεν πάνε παρά μερικές μόνο μέρες που μοιράστηκα μαζί σας εδώ την συγκλονιστική ιστορία μιας γιαγιάς 90 χρόνων, που μετά από έξωση πετάχτηκε ένα βράδυ στην κυριολεξία στο δρόμο. Για να βρει προσωρινό καταφύγιο, φροντίδα και παρηγοριά στους Γιατρούς του Κόσμου και το υπνωτήριο μας. Εκεί που εφτά χρόνια τώρα στεγάζουμε τις τελευταίες ελπίδες ανέστιων και καταφρονεμένων ανθρώπων που χτυπάνε οικέτες την πόρτα μας.
Μοιράστηκα την ιστορία της, περισσότερο σαν ένα παράδειγμα για τον ξενώνα μας νοιώθοντας περήφανος για τους Γιατρούς του Κόσμου και όχι γιατί ζητούσα η προσδοκούσα κάτι. Στους χαλεπους καιρούς που ζούμε και την σκληρότητα που συναντώ καθημερινά γύρω μου, είχα και εγώ λησμονήσει πόσοι πολλοί είναι οι καλοί άνθρωποι που υπάρχουν ολούθε τριγύρω μας.
Μια απίστευτη σκυταλοδρομία ανθρωπιάς ξεκίνησε στο facebook, που έκανε το μικρό της θαύμα. Χάρη στην βοήθεια απλών ανθρώπων, ένα φιλόξενο σπιτικό ανακαινισμένο και επιπλωμένο με όλο το νοικοκυριό του, ετοιμάστηκε σε χρόνο ρεκόρ για να την φιλοξενήσει!

Ένα πολύ μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!! Σε όλους τους διαδικτυακούς φίλους που στηρίξατε την προσπάθεια αυτή των Γιατρών του Κόσμου δίνοντας χαρά και αξιοπρέπεια σε έναν πονεμένο άνθρωπο που θα μπορούσε να είναι η μάνα η η γιαγιά μας. Γατί μας δώσατε κουράγιο και πίστη – και το χρειαζομαστε- πως είναι το Καλό που τελικά νικάει!

Αλλά έχω και έναν λόγο δικό μου πιο προσωπικό να σας πω ευχαριστώ. Μου ξαναθυμησατε ένα Χρέος που όσο περνούν τα χρόνια το νιώθω πιο σπουδαίο. Και πιο δύσκολο: Να κάνουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται, να πιστέψουν στην ανθρώπινη καλοσύνη. Ναι αυτό! Να ξαναπιστέψουν στην ανθρώπινη καλοσύνη!!!
Y.Γ: Να το ξέρετε είναι όμορφο να είσαι γιατρός. Γιατρός του Κόσμου. Όλου του Κόσμου…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ