Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό ως ξυπνητήρι

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι περισσότεροι από εμάς αντί για κανονικό ξυπνητήρι, χρησιμοποιούμε το κινητό μας. Και ενώ η πρακτική αυτή είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του theguardian.com που επικαλείται μια έρευνα του 2017 δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν, λοιπόν, τέσσερις λόγοι που αποδεικνύουν πως ένα κλασσικό ξυπνητήρι αποτελεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ξύπνημά μας, καθώς η χρήση του κινητού εγκυμονεί προβλήματα που ίσως δεν φαντάζεστε.

1.Θα δυσκολευτείς να κοιμηθείς: Αν θα χρησιμοποιήσεις το κινητό σου ως ξυπνητήρι, σημαίνει πως θα πάρεις την συσκευή μαζί σου στο κρεβάτι. Αναπόφευκτα, πριν κλείσεις τα μάτια σου, θα κοιτάξεις την φωτεινή οθόνη του… πράγμα που θα σε δυσκολέψει να κοιμηθείς. Στο σημείο αυτό, καλό είναι να θυμίσουμε πως οι ειδικοί τονίζουν ότι πριν κοιμηθούμε για μια ώρα δεν πρέπει να κοιτάτε οθόνες.

2.Θα χάσεις ώρες από τον ύπνο σου: Πιθανότατα, αν το κινητό είναι κοντά σου, πριν κοιμηθείς θα κάνεις scrolling στα κοινωνικά σου δίκτυα… και έτσι, όχι απλώς θα χάσεις ώρες από τον ύπνο σου, αλλά και θα ξυπνήσεις το πρωί νιώθοντας κούραση.

3.Θα έχεις περισσότερο άγχος: Αν έχεις το κινητό σου κοντά στο κρεβάτι, πιθανότατα μόλις ξυπνήσεις και κλείσεις το ξυπνητήρι σου, θα συνδεθείς με το internet και θα κοιτάξεις μηνύματα ή emails που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αγχωθείς και να “χαλάσεις” όλη σου την μέρα.

3.Θα χάσεις την επαφή με τον/την σύντροφό σου: Πολλές φορές όταν ξαπλώνουμε αντί να ασχοληθούμε με τον/την σύντροφό μας, καταλήγουμε απλώς να κοιτάμε το κινητό μας και να απομακρυνόμαστε από το άλλο μας μισό. Αν το κινητό είναι σε απομακρυσμένο σημείο, τότε σίγουρα μπορούν να αλλάξουν πολλά.

Πηγή: Must

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση daynight
Διαφήμιση cretanenergy
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ