Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Γιατί δεν πρέπει να του στείλεις πρώτη μήνυμα;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολλές από εσάς σίγουρα έχει τύχει να κάνετε μια νέα γνωριμία και να βρεθείτε στην κλασική, πλέον, κατάσταση του «Να του στείλω ή να περιμένω να στείλει αυτός;». Δεν είμαι καμία ειδήμων σε θέματα σχέσεων, αν και έχω παρηγορήσει, έχω ακούσει και έχω συμβουλέψει πολύ κόσμο, αλλά διαβάζοντας πολλά βιβλία, έχοντας ζήσει διάφορες καταστάσεις στη ζωή μου, έχω καταλήξει σε ένα βασικό συμπέρασμα.

Η απάντηση στην ερώτηση «Να του στείλω ή να περιμένω να στείλει αυτός;» είναι μια και δεν χωράει αμφισβήτηση. «Να μην του στείλεις και να περιμένεις να στείλει αυτός». Αν δεν στείλει δεν τον ενδιαφέρεις τόσο και αν στείλει θα είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι!

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάσαι και θα σε βοηθήσει εκείνη τη δύσκολη μέρα που θα πιάσεις το κινητό στα χέρια σου 150 φορές, είναι πως ο άνδρας είναι κυνηγός και του αρέσει πολύ να τον αφήνεις να παίζει τον ρόλο του. Ακόμα και αν δεν στείλει την επόμενη μέρα, αν ενδιαφέρεται θα στείλει λίγο αργότερα ή θα βρει έναν τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σου. Επίσης, πρέπει να συνηδειτοποιήσεις πως το πρώτο μήνυμα μετά από μια γνωριμία ή ένα πρώτο ραντεβού είναι παιχνίδι στρατηγικής. Και σε αυτά τα παιχνίδια ο επιμένων νικά.

Για να παίξω όμως λίγο και τον δικηγόρο του διαβόλου, αν πραγματικά νιώσεις υπέροχα με το άτομο που γνώρισες και νιώθεις πως όντως θες να συνεχίσεις την επαφή μαζί του, ίσως το να ακολουθήσεις το ένστικτό σου δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Από τα άτομα που έχεις γνωρίσει μέχρι σήμερα, όμως, με πόσα από αυτά είχες ένστικτο ότι κάτι πιο βαθύ υπήρχε ανάμεσά σας; Άσε το ένστικτό σου να σε βοηθήσει, λοιπόν, με αυτούς που πραγματικά νιώθεις ότι αξίζει και για αυτούς που δεν είσαι βέβαιη…παίξε απλά καλά το παιχνίδι!

 

 

Πηγή: faysbook

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap