Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ναι ρε γιαγιούλα! Αφήνει χαρτζιλίκι στο εγγόνι της παρά τον κοροναϊό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι ανίκητα: Ο σεισμός, η φωτιά, η πλημμύρα και η γιαγιούλα που έχει βάλει με τον νου της να «χαρτζιλικώσει» το εγγόνι της.

Το βίντεο μας έρχεται από τη Μεγάλη Βρετανία που συνεχίζει να δοκιμάζεται από τον κοροναϊό και να ζει μία πραγματική τραγωδία.

Τέτοιες εικόνες όμως μας γεμίζουν αισιοδοξία για την επόμενη μέρα, δίνοντας μας έναν καλό λόγο να χαμογελάσουμε – κάτι, δηλαδή, που έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Τι ακριβώς συμβαίνει στο βίντεο που ακολουθεί; Στην αρχή ακούμε κάποιες έφηβες να γελούν καθώς μία ηλικιωμένη γυναίκα βγαίνει από το σπίτι της.

Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να αφήνει ένα χαρτονόμισμα στο περβάζι της, να κάνει νόημα όσο η έφηβη δισέγγονή της γελάει και της φωνάζει ότι «ΔΕΝ χρειάζεται».

Δείτε την τρομερή γιαγιούλα εν δράσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version