Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συνταγή της ημέρας: Γεμιστό κοτόπουλο με ζαμπόν και τυριά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λαχταριστό ρολό κοτόπουλο ότι πρέπει για το μεσημεριανό σας!

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 3 στήθη κοτόπουλου καθαρισμένα και κοπανισμένα
  • 6 φέτες τυρί τοστ
  • 6 φέτες ζαμπόν
  • 90 γραμμάρια χοντροκομμένη παρμεζάνα
  • 1 κουταλάκι σούπας βούτυρο
  • ¼ του φλιτζανιού ξερό λευκό κρασί
  • ¼ του φλιτζανιού νερό
  • 1 κουταλάκι σούπας νερό
  • 1 ½ κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ

Εκτέλεση

  1. Μοιράζετε από 2 φέτες ζαμπόν – τυρί φέτες και από 4 κομματάκια παρμεζάνας στα τρία φιλέτα κοτόπουλου (έχετε ζητήσει από το χασάπη να τα χτυπήσει και να τα ανοίξει) και τυλίγετε καθένα σε ρολό.
  2.  Τα στερεώνετε καλά με οδοντογλυφίδα.
  3. Λιώνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά σε ένα βαθύ τηγάνι και φροντίζετε τα ρολά να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα.
  4. Προσθέτετε το κρασί, το ¼ του φλιτζανιού νερό και σκεπάζετε την κατσαρόλα.
  5. Αφήνετε το φαγητό να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.
  6. Βάζετε τα ρολά σε μια πιατέλα και προσθέτετε στην κατσαρόλα το κορν φλάουρ στο υπόλοιπο νερό.
  7. Ανακατεύετε μαζί με τα υγρά του κοτόπουλο ώστε να δέσει η σάλτσα.
  8. Γαρνίρετε με φρεσκοτριμμένο μαϊντανό και σερβίρετε.

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version