Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Γυναίκα χρωστάει 15.000 € εξαιτίας των γάμων που την κάλεσαν | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάθε Καλοκαίρι συνήθως, αλλά πολλές φορές και το Φθινόπωρο και την Άνοιξη, Σαββατοκύριακο παρά Σαββατοκύριακο, οι περισσότεροι είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε καλεσμένοι σε κάποιον γάμου φιλικού ή οικογενειακού μας προσώπου. Καμιά φορά όμως όχι και τόσο κοντινού. Καμιά φορά όχι και τόσο αγαπημένου. Ας μην κοροϊδευόμαστε, ιδιαίτερα εδώ στην Κρήτη, καμιά φορά νιώθουμε λες και μας κυνηγάει η κατάρα των γάμων!

Γιατί είναι πολλά τα λεφτά για τα δώρα. Καμιά φορά δυσβάσταχτα! Για αυτό και νιώθουμε μια μικρή συμπάθεια για την σπάταλη Βρετανίδα, που η ιστορία της κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η κατάρα των γάμων την χτύπησε

Η Τζορτζίνα Τσάιλντς βρέθηκε καλεσμένη όχι σε έναν, ούτε σε δύο αλλά σε 14 γάμους γνωστών και φίλων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει δώρα αλλά και να ντυθεί αναλόγως, άρχισε να σπαταλάει αλόγιστα τα χρήματά της.

Δυστυχώς αυτά τα λεφτά δεν τα είχε επί της ουσίας αλλά προέρχονταν από πιστωτικές. Έτσι, πολύ γρήγορα βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να χρωστάει τα μαλλιά της κεφάλι της. Συνολικά 15 χιλιάδες Ευρώ, περίπου ένα χιλιάρικο ο γάμος δηλαδή!

Τελικά, έμεινε ταπί και (όχι τόσο) ψύχραιμη, αφού αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι της για να ξεπληρώσει και να μετακομίσει πίσω στο πατρικό της.

Μπορεί, φίλε και φίλη από την Κρήτη, αυτά να σου ακούγονται λίγο αστεία, όμως προσοχή! Δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα, κοίτα μην την πατήσει κι εσύ έτσι!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap