Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Δείτε σε ποιο μαγαζί της Αθήνας πουλάνε το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πλούσια μυρωδάτη και βελούδινη κρέμα, πολλά φύλλα τραγανής κρούστας, αρώματα ολόφρεσκου βούτυρου και απολαυστικό σιρόπι συνθέτουν ένα από τα πιο παραδοσιακά και ταυτόχρονα φημισμένα γλυκά, στο οποίο ουδείς, γλυκατζής ή όχι, μπορεί να αντισταθεί.

Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος;

Αρκεί να δοκιμάσουμε ένα από τα έξι γαλακτομπούρεκα που ακολουθούν, για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι!   Κοσμικόν Σταθερή αξία για τους λάτρεις των σιροπιαστών γλυκών και όχι μόνο, το γαλακτομπούρεκο του Κοσμικόν, έχει γράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στον χρόνο από το 1961.

Πηγή:travelstyle.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version