Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Την απάτησε επειδή ήταν παχιά, εκείνη έχασε 60 κιλά και τώρα αυτός την θέλει πίσω! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το να προδώσει ο/η σύζυγός σου την εμπιστοσύνη σου, είναι από τις μεγαλύτερες μαχαιριές που μπορεί στην καρδιά που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος. Τι κάνεις αν το καταλάβεις; Πολύ πιθανόν, δεν αντέχεις και το συζητάς μαζί του/της. Εκεί, πάνω στην κουβέντα, ίσως λυγίσεις και συγχωρέσεις. Ακριβώς δηλαδή αυτό που δεν έκανε μια γυναίκα από το Northfleet του Kent της Αγγλίας που ο άντρας της την απάτησε.

Δεν συγχώρησε και προχώρησε παρακάτω. Και έτσι βγείτε εκείνη η κερδισμένη από την άσχημη αυτήν κατάσταση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή τους.

Τι ακριβώς συνέβη;

Το ζευγάρι της Lisseth Exposito και του άντρα της είχε πολύ κακές διατροφικές συνήθειες. Μάλιστα μετά την πρώτη εγκυμοσύνη της οι συνήθειες αυτές εκτροχιάστηκαν. Άπειρο junk food κι έτοιμα γεύματα με αποτέλεσματα η 25χρονη να βάζει το ένα κιλό μετά το άλλο. Δυστυχώς για εκείνη, ο άντρας της έχει πολύ καλό μεταβολισμό, κι ό,τι κι αν έτρωγε δεν έπαιρνε κιλά με τίποτα. Έτσι αυτό άρχισε να τους δημιουργεί τριβές.

Εκείνος άρχισε να απομακρύνεται, να είναι αδιάφορος ερωτικά, κυρίως όμως έκανε κάτι παντελώς απαράδεκτο: άρχισε να μουρμουράει και να την κακολογεί χαμηλόφωνα κάθε φορά που την έβλεπε να τρωεί. Η Lisseth ζούσε έναν ζωντανό εφιάλτη.

Μέχρι που μια μέρα βρήκε μηνήματα μιας άλλης γυναίκας στο κινητό του. Αυτό ήταν. Η 25χρονη κοπέλα δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω της. Χώρισε και βρήκε τον εαυτό της.

Η εκδίκηση επειδή την απάτησε

 

Μπήκε σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής με αποτέλεσμα να χάσει 60 κιλά και να γίνει άλλος άνθρωπος!  “Κάθε Σαββατοκύριακο που ο Jose έπαιρνε το παιδί μας με κοιτούσε προσεκτικά ώσπου προσπάθησε να υπονοήσει κάτι για εμάς τους δύο, για να είμαστε ξανά μαζί. Του είπα όχι. Δεν θα γυρίσω ποτέ σε κάποιον που με πούλησε”.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap