Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Να ποιες είναι οι 3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σχέση του Μπαράκ Ομπάμα με την σύζυγό του Μισέλ έχει μείνει πλέον στην ιστορία. Κανένα άλλο ζευγάρι που πέρασε από τον Λευκό Οίκο, δεν είχε τόσο τρυφερή σχέση, την οποία μοιράζονταν και με τον κόσμο -είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, δύο άνθρωποι που ξέρουν τι πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς.

Ύστερα από 26 χρόνια γάμου, κάτι τέτοιο είναι σπάνιο. Ο Ομπάμα πλέον έχει μετατραπεί σε μια πολύ αξιόπιστη πηγή για συμβουλές γάμου. Στο βιβλίο του «Yes We (Still) Can», ο πρώην σύμβουλος του, Dan Pfeiffer, μοιράστηκε την σοφία του Ομπάμα πάνω στο θέμα.

Του είπε λοιπόν να κάνει στον εαυτό του τρεις ερωτήσεις, οι οποίες έχουν την ρίζα τους στις βασικές αρχές του. Οι τρείς ερωτήσεις είναι πάρα πολύ απλές:

1. Είναι κάποιος που βρίσκεις ότι έχει ενδιαφέρον; Θα περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί με αυτόν τον άνθρωπο, απ’ ότι με οποιονδήποτε άλλον, οπότε πρέπει πάντα να θέλεις να ακούσεις τι έχει να πει.

2. Σε κάνει να γελάς;

3. Θα γίνει καλός γονιός (αν θέλεις φυσικά παιδιά);

«Η ζωή είναι μεγάλη. Αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία μακροπρόθεσμα», συμπλήρωσε. Οι χρήστες του διαδικτύου για μια ακόμα φορά τον αποθέωσαν…

Πηγή: E-Radio.gr 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap