Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ερευνα: Οι άντρες με γένια κουβαλούν περισσότερα μικρόβια από τους σκύλους

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν είσαι άντρας και έχεις μούσι, ήρθε η ώρα να το ξυρίσεις!

Σύμφωνα με νέα έρευνα της κλινικής Hirslanden της Ζυρίχης στην Ελβετία, οι άντρες που έχουν γένια, κουβαλούν στην πραγματικότητα περισσότερα μικρόβια και από το τρίχωμα ενός σκύλου.

Οι Ελβετοί ερευνητές ανέλυσαν το τρίχωμα στο λαιμό 30 σκύλων, τους οποίους υπέβαλαν σε μαγνητική τομογραφία, και έκαναν το ίδιο με το δείγμα από τη γενειάδα 18 ανδρών. Στη συνέχεια έκαναν σύγκριση των αποτελεσμάτων.

Όπως αποδείχτηκε, οι άντρες είχαν υψηλότερο δείγμα μικροβίων από τα σκυλιά. Στην πραγματικότητα, 7 από τους άνδρες είχαν τόσα πολλά μικρόβια στο μούσι τους που υπήρχε κίνδυνος να αρρωστήσουν.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο, αλλά έγινε viral νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, πολλοί άνδρες που αγαπούν τα γένια τους, την αμφισβήτησαν και έκαναν αρκετά καυστικά σχόλια.

«Νομίζω είναι πολύ πιθανό να κάνουμε αρκετές δυσάρεστες ανακαλύψεις αν βάλουμε κάτω από το μικροσκόπιο μαλλιά και χέρια ανθρώπων. Δεν πιστεύω ότι τα γένια από μόνα τους είναι ανθυγιεινά», δήλωσε ο Κιθ Φλετ, ιδρυτής του  Beard Liberation Front.

Πηγή: HuffPost US

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap