Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Επικό βίντεο: «Επίδομα σαλιώματος» για όσους διορίστηκαν παράτυπα στο Δημόσιο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Είναι φανερό ότι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οι δημόσιοι υπάλληλοι δέχονται την κριτική -κι ενίοτε τα πυρά- του ιδιωτικού τομέα και των ελεύθερων επαγγελματιών. Είναι η σιγουριά που προσφέρει το Δημόσιο που ενοχλεί; Είναι ότι πολλοί εργαζόμενοί του δεν έχουν συνείδηση; Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα όμως δίνει πολύ τροφή για… χαβαλέ!

Ένα βίντεο κάτι τον γύρο του ίντερνετ εδώ και κάποιο καιρό. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν αναρτήθηκαν στο social media ενός χρήστη με καταγωγή από την Τουρκία και δείχνει έναν υπάλληλο να μετράει τα μετρητά ενώ ένας δεύτερος τον βοηθάει να «σαλιώνει» τα δάχτυλά του για να μην κολλάνε στο μέτρημα!

Στην Ελλάδα, όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιήθηκε το βίντεο για να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα του δημοσίου: μίζες, διορισμοί από την πίσω πόρτα και… «επίδομα σαλιώματος» είναι μερικοί από τους χαρακτηριστικούς τίτλους που χρησιμοποιήθηκαν.

Ελπίζουμε μόνο, τα όσα δείχνει το βίντεο, να μη γίνουν πραγματικότητα στην Ελλάδα. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις στη χώρα μας!

Δείτε το βίντεο με το ειδικό… επίδομα

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version