Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Μετά το εμβόλιο, τι; Πώς θα είναι η «επόμενη μέρα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Τα εμβόλια έναντι του κορωνοϊού «συνενώνουν» τις ελπίδες εξόδου από τη δίνη της πρωτοφανούς πανδημίας στην οποία στροβιλίζεται επί μήνες ο πλανήτης. Όμως, ο εμβολιασμός συνεπάγεται αυτόματα την ασφαλή επιστροφή στη ζωή και τις δραστηριότητες προ κορονοϊού; Δυστυχώς όχι…
Ακόμη και μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης ενός εκ των διαθέσιμων εμβολίων έναντι της νόσου Covid-19 θα χρειαστεί να συνεχίσουμε να ακολουθούμε μέτρα προστασίας για τη διασφάλιση τόσο της δικής μας υγείας, όσο και των γύρω μας.
Το CNNi συγκεντρώνει τις απαντήσεις ειδικών σε κύρια ερωτήματα όπως το πότε μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε μάσκα, να γευματίσουμε στον εσωτερικό χώρο ενός εστιατορίου, να ταξιδέψουμε ή να επισκεφθούμε με ασφάλεια συγγενείς και φίλους.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version