Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

«Φωτιά» έχουν πάρει τα ηλεκτρονικά καλάθια λόγω καραντίνας

Δημοσιεύτηκε

στις

διαδικτυακες αγορες
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Αύξηση παραγγελιών σε προϊόντα που δεν συνηθίζαμε να αγοράζουμε αλλά και μείωση σε αγαθά που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα παρουσιάζει η περίοδος της καραντίνας.

Μία νέα έρευνα από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου αποκαλύπτει τι ψωνίζουν οι Έλληνες από το διαδίκτυο την περίοδο της καραντίνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αυτές είναι οι κατηγορίες προϊόντων που έχουν σημειώσει τη μεγαλύτερη άυξηση αλλά και οι «χαμένοι» της κρίσης που έχει δημιουργηθεί λόγω κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο:

 

Τα στοιχεία του Skroutz

Θυμίζουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα η εξαιρετικά δημοφιλής online πλατφόρμα Skroutz.gr, είχε δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των διαδικτυακών πωλήσεων μετά την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ομάδας Business Intelligence του Skroutz, την περίοδο 9-29 Μαρτίου 2020, οι πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέσω της πλατφόρμας αυξήθηκαν κατά 41% σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο 2020.

Σε επίπεδο πωλήσεων, αύξηση σημείωσαν οι κατηγορίες που περιλαμβάνουν προϊόντα υγείας, παιχνίδια, όργανα γυμναστικής και περιφερειακά υπολογιστών, και πιο συγκεκριμένα:

  • Hobby – Αθλητισμός +70,40%,
  • Υγεία – Ομορφιά +54,30%,
  • Τεχνολογία +43,70%,
  • Σπίτι – Κήπος +35,60%.

 

 

 

 

διαδικτυακες αγορες
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap