Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Έκλειψη Ηλίου: Οι συγκλονιστικές εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πριν μερικές μέρες, στον ελληνικό ουρανό χαζέψαμε ένα εκπληκτικό αλλά και σπάνιο φαινόμενο: Μία δακτυλιοειδή έκλειψη ηλίου.

Η έκλειψη αυτού του είδους συμβαίνει όταν η Σελήνη βρίσκεται πολύ πολύ μακριά από τη Γη, έτσι ώστε αδυνατεί να καλύψει τελείως τον δίσκο του Ήλιου, με συνεπές αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φωτεινός δακτύλιος γύρω από το φεγγάρι που μοιάζει με μαύρο κύκλο.

Σε κάθε διαφορετική περιοχή του Πλανήτη, το εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο παρουσιάστηκε με διαφορετικό τρόπο – όπου όμως και αν έγινε ορατό δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Έτσι, οι εικόνες που μας έρχονται από το μακρινό Ναϊρόμπι της Κένυας, όπως τις κατέγραψε ο Ben Roberts [@benliquidkenya (Twitter)], είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Δείτε την έκλειψη ηλίου όπως εμφανίστηκε στην Κένυα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version