Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτός ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όποιο ελληνικό νησί και αν επιλέξει κανείς για τις διακοπές του, είναι σίγουρο πως θα περάσει καλά – είτε είναι μεγάλο, είτε είναι μικρό, είναι πολύβουο, είτε ξεκουράζεται μέσα στην ησυχία.

Οι συνηθισμένοι προορισμοί που μπορεί κανείς να επιλέξει από την Αθήνα -εκτός από το γνωστό τρίπτυχο Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη- είναι τα νησάκια του Αργοσαρωνικού.

Πώς θα σας φαινόταν όμως αν κάποιος σας έλεγε ότι υπάρχει ένας νησιωτικός «παράδεισος» λίγα μέτρα από την πρωτεύουσα;

Το Εγγλεζονήσι όπως είναι γνωστό, βρίσκεται απέναντι από την παραλία Παναγίτσα-Δροσιά της Χαλκίδας, και στο παρακάτω βίντεο φανερώνεται η σπάνια ομορφιά του.

Βέβαια, επειδή ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, το νησί κρύβει μία «σκοτεινή» ιστορία: Τη δεκαετία του ’30 το μοναδικό του σπίτι χτιζόταν από έναν Βρετανό αρχαιολόγο, τον Πίτερ Τέρβιλ, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα πέθανε στην Αίγυπτο, ενώ η βίλα του ισοπεδώθηκε κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Δείτε το «παραδισένιο» ελληνικό νησί που κανείς δεν ξέρει 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version