Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Το επεισόδιο που απαγορεύτηκε από την σειρά Δύο Ξένοι | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι Δυο Ξένοι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s και ακόμα και σήμερα παραμένει κλασική. Η σειρά των Αλεξάνδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου έκανε μεγάλη επιτυχία, χάρη στο εύστοχο χιούμορ και τους εξαιρετικά γραμμένους χαρακτήρες. Η σκηνοθεσία άνηκε στους Αλέξανδρο Ρήγα, Αντώνη Αγγελόπουλου και Ανδρέα Μορφονιού.

Η υπόθεση είχε να κάνει με τον έρωτα του σκηνοθέτη και καθηγητή υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (τον οποίο υποδυόταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος, που δεν βρίσκεται εδώ και χρόνια στη ζωή) και της τηλεπαρουσιάστριας της εκπομπής «Πρωινό χαμόγελο» Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια), σε μια προσπάθεια να κρύψουν τον έρωτα τους από τους άλλους, αλλά πολλές φορές και από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η σειρά ωστόσο μπορεί να είχε 59 επεισόδια ωστόσο ενώ προβλήθηκαν κανονικά όλα, στις επαναλήψεις παίχθηκαν τα 58, καθώς το ένα επεισόδιο «κόπηκε» λόγω της άσχημης γλώσσας που περιέχει και έτσι θεωρήθηκε ως απαγορευμένο (αυτό με τον αριθμό 41). Η σειρά έχει συν τοις άλλοις και μια τηλεταινία, βασισμένη στον 3ο κύκλο, ο οποίος δεν προβλήθηκε ποτέ.

Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Νίκος Σεργιανόπουλος, Ντίνα Κώνστα, Εβελίνα Παπούλια, Αλέξανδρος Ρήγας, Χρυσούλα Διαβάτη, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Τιτίκα Στασινοπούλου και αρκετοί ακόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=b8lN_Qvr_DM

Πηγή: Cineramen.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ