Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Να γιατί ΔΕΝ πρέπει ΠΟΤΕ να πιστεύουμε τις υπερβολικές διαφημίσεις των ξενοδοχείων | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τώρα που το καλοκαίρι έρχεται με βήμα ταχύ και καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από αυτό, καλό είναι να κάνουμε έναν προγραμματισμό σε σχέση με τις διακοπές μας -χωρίς όμως να δίνουμε μεγάλη σημασία στις διαφημίσεις των ξενοδοχείων, το γιατί θα το καταλάβεις παρακάτω.

Πού θα πάμε; Πότε; Με ποιους; Κάμπινγκ ή ξενοδοχείο κι άλλα τέτοια ευχάριστα διλήμματα που μπορούν να τριβελίζουν το μυαλό μας καθώς καθόμαστε στις δουλειές μας για πολλές -ή και ατελείωτες- ώρες τη μέρα.

Δυστυχώς, αυτήν ακριβώς την ανάγκη μας εκμεταλλεύονται πολλά ξενοδοχεία. Επειδή θέλουμε να παραμυθιαστούμε ότι θα κλείσουμε κάποιο ειδυλλιακό δωμάτιο σε πάρα πολύ φτηνή τιμή, εύκολα πέφτουμε στην φάκα που μας έχουν στήσει.

Φωτογραφίες τραβηγμένες από συγκεκριμένες γωνίες που δημιουργούν ψευδαίσθηση. Φωτογραφίες που κάνουν την πανούκλα να φαίνεται κούκλα. Φωτογραφίες όπως αυτές που ακολουθούν, από ένα ζευγάρι στην Ταϊβάν που την πάτησε πραγματικά.

Όταν οι διαφημίσεις ξενοδοχείων κάνουν… το θαύμα τους

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νομίζουμε καταλαβαίνετε ότι άλλα είχαν οι άνθρωποι στο νου του στη διαφήμιση κι άλλα αντίκρισαν στην πραγματικότητα. Σε τέτοιο βαθμό αλλαγμένα που σίγουρα τους έπεσαν τα μούτρα από την απογοήτευση όταν τα είδαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap