Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτές είναι οι κάμερες που θα χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πρώτες κάμερες που θα χρησιμοποιούν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ είναι ήδη στην έδρα της συγκεκριμένη υπηρεσίας.

Στις φωτογραφίες μάλιστα που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται και ο τρόπος που θα χρησιμοποιείται από κάθε αστυνομικό, καθώς η κάμερα διαθέτει το ειδικό κοντάρι που θα κρατά ένας αστυνομικός από κάθε διμοιρία και θα καταγράφει κάθε φορά την επιχείρηση των αστυνομικών.

Πριν από μερικές ημέρες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να ενημερωθεί για το πού βρίσκεται η διαδικασία προμήθειας και επανέλαβε στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. ότι αυτή τη φορά η τοποθέτηση καμερών στις στολές των αστυνομικών δεν θα μείνει στα χαρτιά.

Ο εκάστοτε αστυνομικός στα ΜΑΤ που θα χειρίζεται στην κάμερα, θα είναι σε επαφή με τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς αλλά και τον εισαγγελέα που θα βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων και θα δέχεται οδηγίες.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες υπηρεσίες, δηλαδή την ομάδα ΔΕΛΤΑ, τη ΔΙΑΣ και την ΟΠΚΕ προκρίνεται η λύση να έχουν όλοι οι αστυνομικοί τοποθετημένες στη στολή τους τις μικροσκοπικές κάμερες.

Όπως έχει ξεκαθαρίσει η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πρόσβαση στο υλικό των καμερών θα έχουν δικαστικές Αρχές και εισαγγελείς που θα είναι προϊστάμενοι επιχειρήσεων.

Τα βασικότερα στοιχεία είναι το μικρό μέγεθος και βάρος, ενώ ζητούμενο είναι και η ευκρίνεια.

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap