Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Απίστευτο: Οδηγός «πατάει» επίδοξους απαγωγείς-κλέφτες | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η προσπάθεια τεσσάρων επίδοξων απαγωγέων ή ληστών έπεσε στο κενό, με την ψύχραιμη και δυναμική αντίδραση του οδηγού της Mercedes GLE coupe. Ήταν στα τέλη Οκτωβρίου, γύρω στις δέκα το βράδυ όπου ο οδηγός της του πολυτελούς SUV επέστρεφε στο σπίτι του, παρκάροντας το αυτοκίνητό του στον κλειστό χώρο στάθμευσης. Εκείνη την ώρα και καθώς η γκαραζόπορτα έκλεινε, τέσσερις, μπήκαν στο γκαράζ την ώρα που έκλεισε η γκαραζόπορτα.

 Ο οδηγός, ξεκίνησε το αυτοκίνητό του πατώντας τον έναν και εμβολίζοντας τους υπολοίπους. Ενώ έσπασε την γκαραζόπορτα, εμβόλισε και το μεγάλο SUV της Mazda το οποίο χρησιμοποίησαν οι κλέφτες… Σημαντική ήταν η κίνηση του οδηγού να παρκάρει με το πίσω μέρος (το εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου ήταν μπροστά), ενώ είναι πολύ πιθανό το αυτοκίνητο να ήταν θωρακισμένο και ιδιαίτερα δυνατό (σε ιπποδύναμη)…
Δείτε το βίντεο εδώ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version