Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

8 αντρικές συμβουλές ντυσίματος που θα «απογειώσουν» το στυλ σας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Το ανδρικό στυλ είναι μία εντελώς διαφορετική υπόθεση σε σύγκριση με το παράλληλο κόσμο των γυναικών. Ο άνδρας δεν χάνεται στις άπειρες επιλογές και τάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ακολουθήσει ορισμένες βασικές κατευθύνσεις στο ντύσιμό του, να αποφύγει μερικά βασικά λάθη και βεβαίως να προσαρμόσει όλα όσα μαθαίνει στο δικό του προσωπικό στυλ. Δεν είναι κακό στην προσπάθεια αυτή να λάβει την γνώση και εύστοχες συμβουλές κάποιων πιο ειδικών επί του θέματος…

Τι καλύτερο από το να ανοίξετε τα μάτια σας σε νέους στυλικούς ορίζοντες και να ξεφύγετε από τις καθημερινές συνήθειες ντυσίματος και εμφάνισης που ίσως σας χαλάνε και την μέχρι στιγμής εικόνα. Ντυθείτε απλά, ακολουθήστε ουσιώδης κανόνες και προσέξτε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Αφήστε στην άκρη τα προσωπικά ταμπού και ανεβάστε σε άλλο επίπεδο το προσωπικό σας στυλ, παίρνοντας κομμάτια από τις επιλογές ανδρών που σας εντυπωσιάζουν μέσα από την εμφάνισή τους.

Αφιερώστε λοιπόν λίγο από τον χρόνο σας και παρακολουθείστε ένα βίντεο με 8 σημαντικές συμβουλές που δημοσίευσε το ελληνικό κανάλι Men of Style στο Youtube:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap