Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ανάπηρη μαθήτρια δεν χάνει τις εκδρομές χάρη στον δάσκαλό της που τη μεταφέρει στην πλάτη του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

H 10χρονη Ryan γεννήθηκε με δισχιδή ράχη. Αυτό συμβαίνει, όταν η σπονδυλική στήλη του μωρού δεν αναπτύσσεται φυσιολογικά μέσα στη μήτρα και χωρίζεται στα δύο.

Παρόλο που με χειρουργείο μπορεί να κλείσει το κενό, πολλά παιδιά παραλύουν καθώς αυτή η ιδιομορφία επηρεάζει το νευρικό τους σύστημα.

Η μικρή Ryan εξαιτίας της συγκεκριμένης πάθησης δεν μπορεί να περπατήσει και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Το παιδί, εκτός των άλλων, χάνει πολλές σχολικές εκδρομές και κυρίως εξορμήσεις στη φύση.

Η τελευταία εκδρομή έγινε σε ένα απολιθωμένο δάσος του Οχάιο και όλα έδειχναν πως η Ryan δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει. Όμως ο δάσκαλός της αποφάσισε να την κρατήσει στην πλάτη του σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής προκειμένου η μικρή να μην χάσει αυτή την εμπειρία.

«Είναι ευλογία για μας το γεγονός ότι ένα ολόκληρο σχολείο φροντίζει ώστε το παιδί μου να μη νιώθει ποτέ απομονωμένο», είπε η μητέρα συγκινημένη.

Πηγή: www.themamagers.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version