Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Παίρνει τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αμεση προκήρυξη εκλογών για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, ζήτησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ζητά με κάθε επισημότητα από την προσωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη, την άμεση προκήρυξη εκλογών, προκειμένου να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να αναλάβει τη διοίκηση της «Μάνας του Λόχου», κάνοντας πράξη όσα έχει εδώ και καιρό υποσχεθεί και οδηγώντας τον Σύλλογο στη νέα εποχή.

Μια εποχή που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τις μαύρες μέρες που βιώνει εδώ και χρόνια ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Πλέον, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, θέτει σε απόλυτη εφαρμογή και ισχύ το πλάνο του για την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ηδη η αντίδραση της προσωρινής διοίκησης Πλυτά ήταν άμεση και την Πέμπτη (24/5) συγκαλεί έκτακτο Δ.Σ. με μόνο θέμα συζήτησης τον ορισμό της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο εφικτό.

Πηγή: Leoforos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version