Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

9 πράγματα που σε εκνευρίζουν απίστευτα στον κολλητό σου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν το γράφω για να τους καλοπιάσω πριν από το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ξεκατίνισμα που ακολουθεί, αλλά είναι μια τεράστια αλήθεια: χωρίς αυτούς δεν πάμε πουθενά. Είμαστε ένα τίποτα, νάδα, ζερό. Και πριν βιαστείς να με χαρακτηρίσεις υπερβολικό λέγοντας πως η οικογένεια ή το αμόρε καταλαμβάνουν υψηλότερη θέση στην ιεραρχία της ζωής σου, σε καλώ να φτιάξεις στο κεφάλι σου τις εξής εικόνες: εσένα και τη μητέρα σου να βλέπετε παρεάκι το ντέρμπι της ομάδας τρώγοντας πιτόγυρα και πίνοντας μπύρες και να την ακούς να φωνάζει με πεταγμένη φλέβα για το ΣΠΙΤΑΚΙ του διαιτητή στο μούφα πέναλτι. Ή να έχεις βγει για μπαρότσαρκα με την κοπέλα σου και να τη βλέπεις να ξερνοβολάει από τις τεκίλες κι εσύ να γελάς με τα χάλια της και με την ψυχή σου.

Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ; Μερικές ιερές στιγμές της καθημερινότητάς μας είναι αδιανόητο να τις συνδυάσουμε με άλλους πέρα από τους κολλητούς μας κι αυτή είναι μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια.

Δες τις 9 πιο χαρακτηριστικές του ελεεινότητες στο ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version