Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

8 στυλιστικές συμβουλές για να είσαι η πιο κομψή καλεσμένη γάμου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

H «wedding season» βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε «κλεισμένα» το επόμενο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, αλλά και σχεδόν τα περισσότερα του Σεπτεμβρίου, με γάμους κοντινών μας προσώπων, ένα είναι το ερώτημα των ημερών και του «ενός εκατομμυρίου»: «τι θα βάλω στον γάμο»; Πριν βιαστείς να κάνεις άνω κάτω την ντουλάπα σου για να απαντήσεις, διάβασε το παρακάτω άρθρο και του 8 βασικούς στυλιστικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, εάν θέλεις να είσαι η πιο όμορφη, κομψή και φυσικά «σωστά» ντυμένη, καλεσμένη, του επόμενου γαμήλιου event που θα παρευρεθείς.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν επιτρέπεται να τα κάνεις –ενδυματολογικά μιλάμε πάντα, η συμπεριφορά σου μπορεί να αναλυθεί σε άλλο άρθρο- αλλά και κάποια άλλα που ίσως δεν τα έχεις σκεφτεί και σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Διάβασε τα όλα να αναλυτικά εδώ και…. Να μας ζήσουν οι μελλόνυμφοι!

Δείτε τους κανόνες στο queen

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version