Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Μια 70χρονη στο Μεξικό ετοιμάζεται να γίνει… μητέρα! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στιςΥπάρχει εκείνη η ιστορία από την Παλαιά Διαθήκη που κάνει λόγο για τη Σάρα, τη 80χρονη γυναίκα του Αβραάμ που κατάφερε να μείνει έγκυος. Αυτά όμως ακούγονται σαν παραμύθια, αφού ποια γυναίκα κατάφερε να γίνει μητέρα μετά τα 70 της χρόνια; Δώσε μας όμως λίγα λεπτά να σου εξηγήσουμε για το πώς πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Στο Μεξικό, μια γυναίκα που μόλις έκλεισε τα 70 δηλώνει 6 μηνών έγκυος στο όγδοο παιδί της. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε θα γίνει η μεγαλύτερη γυναίκα στον κόσμο που θα γεννήσει παιδί.

Η Μαρία Ντε Λα Λουζ μάλιστα έχει στοιχεία: έδειξε στους δημοσιογράφους υπερηχογραφήματα, που όπως λέει η ίδια φανερώνουν πώς όντως είναι σε ενδιαφέρουσα. «Μου είπαν ότι είναι κορίτσι. Κοιτάξτε, μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πότε θα γίνει μητέρα με το καλό;

Η 70χρονη δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το αν έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση ή όχι. Σύμφωνα με την ίδια, υποψιάστηκε ότι μπορεί να είναι έγκυος πριν από 3 μήνες. «Πονάνε τα πόδια μου, ζαλίζομαι και έχω τάση για εμετούς. Έχω κάνει περίπου 10 υπερηχογραφήματα σε ιδιωτικές κλινικές, αλλά και σε δημόσια νοσοκομεία. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν», δήλωσε.

Αντή τώρα γεννηθεί το μωρό, η Ντε Λα Λουζ θα γίνει η πιο ηλικιωμένη μητέρα σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεπερνώντας κατά 4 χρόνια την κάτοχο του προηγούμενου ρεκόρ Μαρία Ντελ Κάρμεν Μπουσάδα Ντε Λάρα– η οποία όπως καταλαβαίνετε είναι κι αυτή Ισπανόφωνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κάτι έχουν βρει όσοι μιλάνε Ισπανικά, κάποιο κόλπο για να κάνουν παιδιά στα γεράματα, δεν εξηγείται αλλιώς!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap