Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα 7 αγαπημένα κρουασάν των παιδικών μας χρόνων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η συνταγή ήταν απλή.

Το έβγαζες από την τσάντα στο δεύτερο διάλειμμα που ήταν και το μεγαλύτερο. Οι άλλοι σε κοίταζαν περίεργα. «Που το βρήκε ο τσόγλανος το κρουασάν Merenda, αφού το κυλικείο έχει μόνο Molto». Χαμογελούσες. Το χτυπούσες με δύναμη στις παλάμες σου για να κάνει ήχο η συσκευασία και να ανοίξει. Τέλος, το πίεζες πάνω στο θρανίο για να πάει η σοκολάτα παντού. Αυτή είναι η κίνηση για να φας σωστά το κρουασάν. Μία κίνηση που την έχουν κάνειχιλιάδες μαθητές και θα συνεχίσουν να κάνουν.

Το κρουασάν υπήρξε σωτήριο γεύμα. Ήταν ένα κολατσιό απόλαυσης, μία παρηγοριά για το φαγητό που δεν γούσταρες να τρως. Και ευτυχώς, υπήρχε παντού τριγύρω μας. Κάναμε μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν και θυμηθήκαμε τα κρουασάν που μας μεγάλωσαν και μας στήριξαν στα απαράδεκτα φαγητά του στρατού.

Θυμήσου ποια συνήθιζες να τσακίζεις στο ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version