Βρειτε μας στα Social Media
 

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

5 πράγματα που αποκάλυψε το προσωπικό της ασφάλειας των αεροδρομίων και δεν γνωρίζαμε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

5 πράγματα που αποκάλυψε το προσωπικό της ασφάλειας των αεροδρομίων στο Mentalfloss και τα οποία μας βάζουν για λίγο στον κόσμο των υπαλλήλων που προσέχουν για την ασφάλειά μας!

Θέλουν τις βραδινές βάρδιες

Πρώην υπάλληλος είπε ότι οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν το βράδυ είναι συνήθως πιο βολικοί από τους πρωινούς επιβάτες. “Οι άνθρωποι είναι πραγματικά γεμάτοι ενέργεια όταν ταξιδεύουν το πρωί”, λέει, “και έτσι μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με το παραμικρό”.

Προσέχουν ακόμη και τα… μαλλιά

Οποιος επιβάτης περνάει με ένα περίτεχνο χτένισμα, όπως π.χ. μια γυναίκα με έναν μεγάλο κότσο ή άντρας με μακριά ράστα μαλλιά φερ ειπείν, σημαίνει ότι θα χρειαστεί επιπρόσθετος έλεγχος, επειδή έχει τύχει πολλές φορές τα… μαλλιά να κρύβουν κάτι! “Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα σε κότσους μαλλιών βρέθηκε ποσόσητα ναρκωτικών” είπε υπάλληλος.

Χρησιμοποιούν κωδικούς για να μιλήσουν

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν οι υπάλληλοι στην ασφάλεια του αεροδρομίου μιλάνε για εσάς; Ναι, και έχουν και ειδική ορολογία για να μιλήσουν για τους επιβάτες. Συχνά χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις – κώδικες για να προειδοποιήσουν τους συναδέλφους τους σε προβληματικές περιπτώσεις και ενοχλητικούς ταξιδιώτες.

Γράφουν στα εισιτήρια κρυφά… μηνύματα

Αν κάποιος επιβάτης χρειάζεται επίβλεψη, γιατί μπορεί να εμφάνισε επιθετική συμπεριφορά, τότε ο υπάλληλος μπορεί να γράψει στο εισιτήριό του ένα γράμμα ή ένα σύμβολο για την αεροσυνοδό.

Πολλές φορές τα φαγητά…φαίνονται σαν βόμβες!

Όταν ο υπάλληλος περνά τη βαλίτσα από τον σαρωτή των ακτίνων Χ βλέπει το περιεχόμενο της βαλίτσας, όμως κάποια πράγματα, όπως το τυρί θυμίζουν βόμβα! Μπορείτε να αγοράσατε ένα κεφάλι ελβετικού τυριού και να το έχετε στην βαλίτσα σας αλλά αν μεταφέρετε αυτό το τεράστιο κομμάτι τυριού μαζί σας να περιμένετε πως η βαλίτσα σας θα ανοίξει. Αυτό συμβαίνει επειδή το κρέας, τα τυριά και κάποια άλλα οργανικά προϊόντα φαίνονται πορτοκαλί στην οθόνη της μηχανής ακτίνων Χ, και έτσι όπου πορτοκαλί, ίσως κίνδυνος!
Πηγή: e-radio.gr

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap