Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

14 απαράβατες ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ για το κοκορέτσι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έφτασε η μεγάλη ώρα φίλε μου: σε λιγότερο από ένα 24ωρο θα βάζεις στο στόμα σου την αμβροσία των Θεών, την τροφή των τροφών, το βελούδινο σφυρί των γεύσεων, την τελειότητα προσωποποιημένη που ονόμασαν ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ.

Όλα τα φαγητά του κόσμου βαράνε προσοχή όταν περνάει αυτό το δώρο των Ουρανών από μπροστά τους. Και καλά κάνουν γιατί κανένα δεν αντέχει τη σύγκριση μαζί του. Πλεμόνια, γλυκάδια και συκωτάκια τυλιγμένα σε εντεράκια που ψήνονται για ώρες στη σούβλα. Ρε ποιος σκέφτηκε αυτό το ΕΠΟΣ να του δίνουμε αιώνια συγχαρητήρια;

Έχεις μερικές ώρες μπροστά σου για να το ετοιμάσεις κι εμείς είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου 14 ιερές συμβουλές για να το φτιάξεις σωστά. Έτσι όπως μας τους παρέδωσαν με δάκρυα στα μάτια οι μπαρμπάδες μας από το χωριό. Πάρε τη σκυτάλη από την παλιά γενιά αδερφέ μας και προχώρα στο παρασύνθημα.

Δείτε τις συμβουλές στο Ratpack.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version