Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

10 κακές συνήθειες που πρέπει να αποφεύγουν οι γονείς μπροστά στα παιδιά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όταν ακούμε ‘κακές συνήθειες’ μπορεί ο νους μας να πηγαίνει στις καταχρήσεις, αλλά δεν είναι μόνο αυτά που πρέπει να μας προβληματίζουν. Όταν στην εξίσωση μπαίνουν και τα παιδιά, οι λέξεις παίρνουν άλλη διάσταση. Ακόμη και η σοκολάτα, ή οι οθόνες, ή ακόμη και ο καλλωπισμός μπορεί να αποβούν αρνητικά υπό δεδομένες συνθήκες.

Ας δουμε 10 πράγματα που οι γονείς πρέπει να αποφεύγουν μπροστά στα παιδιά τους:

  1. Εξάρτηση από την τεχνολογία: Κάθε οικογένεια έχει τη δική της φιλοσοφία για την ώρα που περνούν τα παιδιά μπροστά στις οθόνες, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι η διαρκής χρήση δεν κάνει καλό. Με αυτό στο μυαλό, κρίνετε και τον εαυτό σας. Μην είστε όλη μέρα με το κινητό στο χέρι, μην τσεκάρετε διαρκώς τα μέιλ σας. Θα είναι δύσκολο να πείσετε τα παιδιά σας να μην ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.

Διαβάστε και τις υπόλοιπες στο mothersblog

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version