Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Υπάλληλος διοδίων ταϊζει αλεπού στην Εγνατία | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι εργαζόμενοι σε σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού είχαν έναν απρόσκλητο επισκέπτη, και μάλιστα όχι εποχούμενο. Ένας από τους πιο κλασικούς εκπροσώπους της άγριας πανίδας της χώρας μας, μια αλεπού, εμφανώς πεινασμένη, έσπευσε προς το μέρος των διοδίων για να αρπάξει κανά… μεζέ.

Πλησιάζει, και μάλιστα κοντοστέκεται ακριβώς εκεί που συνήθως σταθμεύουν οχήματα για να πληρώσουν το τίμημά τους και να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Η συμαθής αλεπού όμως παρέμενε εκεί και μάλιστα «έριξε» με το παραπονεμένο βλέμμα της την υπάλληλο των διοδίων που την τάισε ακόμα και στο στόμα, λες και ήταν… σκυλάκι. Μια απίστευτα τρυφερή σκηνή, αν και καλό είναι να μην αντιμετωπίζονται τα άγρια ζώα ως … κατοικίδια, για το καλό τους!

 

Πηγή:economy365

.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version