Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Το εντυπωσιακό διαμέρισμα Παπουτσάκη-Πιλαφά στο κέντρο της Αθήνας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έχουν δημιουργήσει μια άκρως ευτυχισμένη οικογένεια. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Παναγιώτη Πιλαφά οι οποίοι απολαμβάνουν όλες τις στιγμές της καθημερινότητας με τον γιο τους Μάξιμο. Ένα κομψό και άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας είναι η φωλιά τους και μάλιστα δεν χορταίνουν να το απολαμβάνουν.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ζεστό σπιτικό, το οποίο το έχει διακοσμήσει με το προσωπικό της γούστο η ηθοποιός, προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της οικογένειάς της. Όλα τα λεφτά είναι τα μπαλκόνια που έχουν θέα στην Ακρόπολη, γι΄αυτό και το ζευγάρι δεν σκοπεύει να μετακομίσει σε κάποια από τα προάστια της Αθήνας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα μέσα από τα social media μοιράζεται με τους followers της στιγμές από το εσωτερικό του σπιτιού τους κερδίζοντας τα likes.Συχνά η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της, μέσα από social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές σε ένα album. Δείτε λοιπόν, τους χώρους του σπιτιού της γνωστής οικογένειας.

Η κρεβατοκάμαρα της ηθοποιού είναι λιτή με τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν, ενώ τα σεντόνια της είναι κατακόκκινα δείχνοντας έτσι το πάθος του ζευγαριού.

Αγαπημένη γωνιά του ζευγαριού είναι το τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι, όπου εκεί συγκεντρώνονται με φίλους και παίζουν τα αγαπημένα τους επιτραπέζια.

Κάθε φορά που η Κατερίνα θέλει να χαλαρώσει από όλο το άγχος και το στρες της δουλειάς απολαμβάνει τον καφέ της στο μπαλκόνι της και ηρεμεί βλέποντας την Ακρόπολη.

Πηγή:youweekly

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ