Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τα καλύτερα μικρομεσαία αυτοκίνητα της αγοράς

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρισκόμαστε σε μία εποχή που η αγορά αυτοκινήτου βιώνει για τα καλά τι θα πει κρίση. Με το αγοραστικό κοινό να αδυνατεί πλέον να χωρέσει στον οικογενειακό προϋπολογισμό την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου και όλων των έκτακτων και παράλληλα οδυνηρών εξόδων που προκύπτουν κατά την ιδιοκτησία. Πράγμα που όμως δίνει άλλη διάσταση στα οφέλη που προσφέρει η μακροχρόνια μίσθωση, είτε μιλάμε για οχήματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δύσκολα θα μπορούσαμε να κάνουμε δικά μας, είτε για απλά, μικρά και πρακτικά οχήματα πόλης.

Τι θα λέγατε να ρίξουμε μία αναλυτική ματιά λοιπόν στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων; Ποια ξεχωρίζουν, γιατί και ποια από αυτά μπορείτε να απολαύσετε επιλέγοντάς τα μέσα από το website της Leasplan! Εκεί όπου μπορείτε να επισκεφτείτε την κατηγορία «Διαμόρφωση Προσφοράς Leasing», να διαμορφώσετε τη δική σας προσφορά βάσει των δυνατοτήτων σας, να φέρετε την όλη διαδικασία στα μέτρα σας και να κάνετε με τον πλέον συμφέροντα τρόπο «δικό σας», ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής! Δείτε περισσότερα σχετικά και επιλέξτε το αυτοκίνητο με το οποίο θα οργώνετε πλέον την πόλη! Η Huffington Post κατέληξε σε ένα άτυπο Top10 των καλύτερων επιλογών μικρομεσαίων αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά.

Peugeot 208
Τα τελευταία χρόνια οι Γάλλοι έχουν πάψει να περιορίζονται στο φαίνεσθε και η ανανεωμένη γκάμα της Peugeot μαρτυρά πως κυνηγούν και την ουσία. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 208, που παρότι είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της κατηγορίας του, έχει πολύ περισσότερα ατού από την εμφάνισή του. Ένα αυτοκίνητο που κλέβει την παράσταση και στα Super Deals τηςLeasePlan, όπου προσφέρεται για μακροχρόνια μίσθωση με την επιλογή του diesel κινητήρα BlueHDI χωρητικότητας 1.6 lt και απόδοσης 75 αλόγων . Ένα μοντέλο που μπορεί να τεθεί στη διάθεσή σας μόνο με 152 ευρώ το μήνα και που στην έκδοση Active είναι υπέρ-πλήρες, καθώς μεταξύ άλλων εξοπλίζεται με air conditioning, Bluetooth, Cruise Control, αερόσακους οδηγού, συνοδηγού και εμπρός πλευρικούς, με ηλεκτρονικό έλεγχο πρόσφυσης, υποβοήθηση φρεναρίσματος και πολλά άλλα! Ακόμα δεν έκανες προσφορά για να το βάλεις στο γκαράζ σου;

Citroen C3

Άλλο ένα μοντέλο που μπορείς εύκολα να το κάνεις συνοδοιπόρο σου μέσω του LeasePlan. Φέρει τον βαρύγδουπο τίτλου «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για την Ελλάδα και όχι άδικα. Ειδικά οι εκδόσεις με πετρελαιοκινητήρες ξεχωρίζουν του ανταγωνισμού και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο 1600άρης απόδοσης 100 αλόγων. Με κατανάλωση καυσίμου μόλις στα 3.5 lt/1000 km και τις εκπομπές ρύπων να έχουν κατρακυλήσει στα 92 g/km, με αποτέλεσμα να απαλλάσσεται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας!

Ford Fiesta

Ένα μοντέλο με ιστορία τεσσάρων δεκαετιών και πωλήσεις που αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια! Οι Έλληνες έχουν αγαπήσει το Fiesta που ειδικά στην… Ecoboost εποχή της Ford, έχει αποκτήσει την «ψυχή» που το κάνει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία. Παράλληλα, χάρη στο σύστημα πολυμέσων SYNC, καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες συνδεσιμότητας. Μάλιστα σε λίγο καιρό θα έρθει στη χώρα μας και η ανανεωμένη γενιά του Fiesta άρα κάντε λίγη υπομονή και θα βρεθεί το κατάλληλο deal!

Nissan Micra

Άλλο ένα μοντέλο που ανανεώνεται μόνο που στην περίπτωση του Micra, οι αλλαγές δεν θα είναι περιορισμένου βεληνεκούς αλλά επιπέδου… extreme makeover. Θα έρθει στην Ελλάδα την Άνοιξη, με μοντέρνα σχεδίαση, ποιοτικότερο εσωτερικό, πλούσιο εξοπλισμό και σύγχρονους κινητήρες βενζίνης και diesel. Αλλά παρά τον αέρα ανανέωσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως και η προηγούμενη γενιά του, αποτελούσε λίρα εκατό βάσει αξιοπιστίας!

Renault Clio
Ενώ το ολοκαίνουριο Megane ετοιμάζεται να βγει στους ελληνικούς δρόμους, το Clio εξακολουθεί να είναι ένα από τα best seller της Renault. Και όχι άδικα, αφού συνδυάζει καλαίσθητη εμφάνιση με οικονομικούς κινητήρες. Σμιλεμένο απ’ άκρη, σ’ άκρη, κερδίζει σίγουρα το παιχνίδι των εντυπώσεων, χωρίς ωστόσο να υστερεί στην ουσία. Ειδικά με τη diesel μονάδα 1.5 lt που προσφέρει 90 άλογα, δεν παίζεται! Η συγκεκριμένη επιλογή, σε έκδοση με αυτόματο κιβώτιο, μπορεί να γίνει δική σας μέσω των Super Deals! Εξετάστε τη!

Toyota Yaris
Σταθερός παίκτης που ξεχωρίζει στην κατηγορία, με μακρά παράδοση ειδικά στη χώρα μας. Κυκλοφορεί με τρεις… εαυτούς: βενζίνη, diesel αλλά και υβριδική έκδοση καθώς αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο οι Ιάπωνες επενδύουν πολλά. Στην τελευταία του γενιά, πέταξε τον άγευστο και άοσμο μανδύα, αποκτώντας εμφάνιση με προσωπικότητα, που του χάρισε την απαραίτητη ώθηση σε πωλήσεις.

Opel Astra

 

Η diesel ομοβροντία συνεχίζεται καθώς δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν επιτυχώς επενδύσει σε μικρούς πετρελαιοκινητήρες. Δρόμος τον οποίο εδώ και καιρό χάραξε η Opel και τον οποίο ακόμα διαβαίνει με μοντέλα της, όπως το Astra. Στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον 1600άρη CDTI που προσφέρει 110 άλογα, με τις εκπομπές ρύπων να περιορίζονται στα 90 gr/km. Δημοφιλές ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές των Superdeals, συνοδεύεται από πλούσιο εξοπλισμό (Cruise Control, υποβοήθηση και ηλεκτρονική κατανομή πέδησης, σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα κ.α.) και μπορεί να γίνει δικό σας έναντι 199 ευρώ το μήνα.

VW Golf

Στη Volkswagen φαίνεται πως έχουν βάλει ένα στοίχημα. Ανανεώνουν τα μοντέλα τους, απαιτώντας από το κοινό να εντοπίσει τις διαφορές σε σχέση με τους προκατόχους τους. Συνήθως μάταια. Ειδικά αν έχουμε να κάνουμε με το Golf που μαντέψτε: πάλι αλλάζει αλλά πάλι δεν θα μπορούμε να βρούμε με… γυμνό μάτι τι ακριβώς άλλαξαν στο Ίνγκολσταντ. Όμως μέχρι να έρθει η νέα γενιά, η παρούσα εξακολουθεί να έχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς, με ισχυρό χαρτί λόγω της παρούσας νομοθεσίας στη χώρα μας, τον κινητήρα 1.6 TDI Bluemotion. Από την πλέον αποδοτική επιλογή στην έβδομη γενιά του μοντέλου που αναμφίβολα έχει γράψει ιστορία τα τελευταία 43 χρόνια!
Seat Ibiza
«Ξαδερφάκι» του Golf αφού ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ωστόσο πιο προσιτό σε ευρύ κοινό. Η Seat είναι η πλέον οικονομική μάρκα στο VW Group, χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται υποχρεωτικά «εκπτώσεις» και στο τελικό προϊόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έκδοση του Ibiza με τον 1400άρη diesel κινητήρα απόδοσης 90 ίππων. Με φρέσκια εμφάνιση, οθόνη αφής, τεχνολογία MirrorLink και ροπή από χαμηλά, το Ibiza με τη συγκεκριμένη μονάδα ισχύος αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες που εκτός από τις ανάγκες της αστικής καθημερινότητας, θέλουν να ταξιδεύουν – κι όχι μόνο νοερά.
Kia Cee’d
Όπως ενδεχομένως έχετε διαπιστώσει, τα τελευταία χρόνια η KIA έχει κάνεις τροφή 180 μοιρών. Υπό την ηγεσία του κορυφαίου σχεδιαστή Peter Schreyer, έχει αλλάξει άρδην την εμφάνιση των μοντέλων της. Ταυτόχρονα έχει βελτιωθεί η ποιότητα υλικών και προσαρμογής ενώ πρόσφατα ήρθαν και οι πολυαναμενόμενες βελτιώσεις στο μέτωπο των κινητήριων συνόλων. Συγκεκριμένα ο νέος 3κύλινδρος T-GDI των 1.000 cc που με την βοήθεια συστήματος turbo αποδίδει 120 άλογα και 17,5 kgm ροπής αλλά και ο diesel 1.6 CRDi, που αναβαθμίστηκε και προσφέρει πλέον 136 ίππους και 29,1 kgm ροπής. Κοινώς, δεν μπορείς να γυρίσεις το βλέμμα προς την άλλη και να τον αγνοήσεις.
Όπως δεν πρέπει να γυρνάτε το βλέμμα και να εθελοτυφλείτε, όταν κάποιος καταρρίπτει το μύθο της ανάγκης αγοράς και όχι μίσθωσης ενός αυτοκινήτου. Έτσι συνέβαινε παλιά, όχι πια. Και μία ματιά στις προσφορές της LeasePlan θα σας πείσει πως οι αξιόπιστοι συνεργάτες, μπορούν να σας προσφέρουν αποδοτικές λύσεις!Πηγή:www.huffingtonpost.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ