Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ο… μεταμφιεσμένος Ριβάλντο τρέλανε τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με περούκα αλλά και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του, ο Ριβάλντο έπαιξε μπάλα με οπαδούς της Μπαρτσελόνα και τους τρέλανε όταν στο φινάλε αποκαλύφθηκε, καθώς οι… συμπαίκτες του, δεν είχαν καταλάβει σε καμία περίπτωση ποιος ήταν!

Ο Βραζιλιάνος θρύλος που στην Ελλάδα φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, επισκέφθηκε πρόσφατα τη Βαρκελώνη και βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους της πρώην ομάδας του, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης και απόλυτα επιτυχημένης εποχής του συλλόγου.

Οι Καταλανοί, οργάνωσαν μια… καλοστημένη φάρσα σε οπαδούς τους, καθώς τους κάλεσαν να παίξουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας ως νικητές διαγωνισμού κι εκείνοι, δεν αντιλήφθηκαν ότι πέρασαν λίγη ώρα στο γήπεδο μαζί με τον Ριβάλντο!

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version