Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η Τζολί έφτασε τα 35 κιλά μετά το διαζύγιο | ΒΙΝΤΕΟ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το βάρος της Αντζελίνα Τζολί είναι «λατρεμένο» θέμα των σκανδαλοθηρικών φυλλάδων είτε στα έντυπα μέσα είτε στο διαδίκτυο. Εν προκειμένω το Radar Online διατείνεται ότι η 41χρονη ηθοποιός είναι πιο αδύνατη και αδύναμη από ποτέ εξαιτίας του άγχους του διαζυγίου και της διαμάχης για την κηδεμονία των παιδιών με τον Μπραντ Πιτ. Το site υποστηρίζει ότι η Τζολί ζυγίζει σήμερα μόλις 35 κιλά! «Η Άντζι δεν τα βγάζει πέρα», λέει μια πηγή. «Τα χέρια έχουν μείνει πετσί και κόκαλο. Μοιάζουν με οδοντογλυφίδες. Χάνει συνέχεια βάρος», προσθέτει.

Ο Νεοϋορκέζος παθολόγος, Δρ. Στούαρτ Φίσερ, ο οποίος έχει κουράρει την Τζολί στο παρελθόν, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: «Έχει ξεπεράσει το όριο του ενδεδειγμένου σωματικού βάρους. Κινδυνεύει».

Από τις 19 Σεπτεμβρίου που η διάσημη ηθοποιός υπέβαλε την αίτηση του διαζυγίου οι διατροφικές συνήθειες της χειροτέρεψαν. Άτομα κοντά στην Τζολί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν η Υπηρεσία Προστασίας Παιδιών και Οικογένειας απέρριψε την καταγγελία περί βίαιης συμπεριφοράς του Μπραντ Πιτ απέναντι στα παιδιά του.

 

Πάντως και ο Πιτ έχει χάσει κιλά, περί τα 10, αλλά αυτού του πάει.

Πριν από μια εβδομάδα η Τζολί επέστεψε στην ενεργό ανθρωπιστική δράση και εκφώνησε ομιλία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εκ μέρους όλων των παιδιών του κόσμου.

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version