Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η πρώτη εμφάνιση της «εξαφανισμένης» συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν μετά από οκτώ μήνες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό του «ελέω θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, εμφανίστηκε η πρώην τραγουδίστρια σύζυγός του, Ρι Σολ Γιου, μετά από πολύμηνη «εξαφάνιση»

Ερωτηματικά είχαν προκύψει για την «εξαφάνιση» της συζύγου του ισχυρού άνδρα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Η όμορφη και νεαρή πρώην τραγουδίστρια Ρι Σολ Γιου είχε κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν τον Ιούλιο του 2012.

Έκτοτε, η Ρι Σολ Γιου είχε κάνει λίγες εμφανίσεις δίπλα στον σύζυγό της, όπως τον Δεκέμβριο του 2014, που παρακολούθησε τελετή στην μνήμη του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιονγκ Ιλ και τον Απρίλιο του 2015 φωτογραφήθηκε χαμογελαστή ενώ παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με τον «ελέω θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Όμως, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap της Νότιας Κορέας, μετά τις 28 Μαρτίου, που το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί στην συναυλία του γυναικείου ποπ συγκροτήματος της Βόρειας Κορέας Moranbong Band, τα ίχνη της Πρώτης Κυρίας του απομονωμένου κράτους χάθηκαν μυστηριωδώς.

Οι φήμες που ακολούθησαν την «εξαφάνιση» της Ρι Σολ Γιου ήταν ποικίλες. Ο Toshimitsu Shigemura καθηγητής στο πανεπιστήμιο Waseda του Τόκιο και αναλυτής για τα τεκταινόμενα στη Βόρεια Κορέα, είχε υποστηρίξει ότι υπήρχαν πολλοί πιθανοί λόγοι για την εξαφάνιση της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως μια πιθανή εγκυμοσύνη ή μια ρήξη στην σχέση του ζευγαριού.

Ο ίδιος, ανέφερε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο η Ρι Σολ Γιου να έπεσε στην δυσμένεια της μικρότερης και δυναμικής αδελφής του Κιμ Γιονγκ Ουν, της Κιμ Γιο Τζονγκ, η οποία, σύμφωνα με τον Ιάπωνα αναλυτή, διαθέτει αρκετή επιδεξιότητα για να τον βοηθήσει να κρατηθεί στην εξουσία. Επίσης, ο Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής Ντένις Ρόντμαν, επιστήθιος φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος επισκέπτεται τακτικά την Βόρεια Κορέα, το 2013 είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, αλλά προσπαθεί για την απόκτηση ενός γιου, προκειμένου να διαδεχθεί τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην εξουσία.

Χθες, κάθε σχετική φήμη διαλύθηκε, καθώς η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά από απουσία οκτώ μηνών φωτογραφήθηκε στο πλευρό του σε επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών και οι φωτογραφίες δόθηκαν στην δημοσιότητα από το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας «Korean Central News Agency». Μάλιστα, το πρακτορείο μεταδίδει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδωσε συμβουλές στους συμμετέχοντες στην επίδειξη.

https://www.youtube.com/watch?v=qvgNOYnPYo4

Πηγή:protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ