Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Έφη Ηροδότου: Διέρρευσαν πρόσφατες φωτογραφίες της νούμερο 1 καταζητούμενης της Europol – Αναμένεται η έκδοσή της

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως θα διαπιστώσετε και από κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύονται, η εδώ και περίπου μια δεκαετία καταζητούμενη φυγόδικη Έφη Ηροδότου, η οποία φιγουράριζε μάλιστα πρώτη στη λίστα καταζητουμένων της Europol και συνελήφθη στην Νέα Ιωνία Αττικής, στις 8 Ιανουαρίου, ζούσε την ζωή της κανονικότατα! Όταν μάλιστα συνελήφθη δήλωσε άγνοια ότι ήταν καταζητούμενη… και την έψαχναν 2 χώρες, η Europol και η Interpol σε “γη κι ουρανό”

Η ιστοσελίδα mononews.gr δημοσιεύει φωτογραφίες της Ηροδότου και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι οι μοναδικές που υπάρχουν, εκτός από αυτήν στη λίστα της Europol.

Η Έφη Ηροδότου μαζί με τους γονείς της πρόκειται να εκδοθούν άμεσα από την Ελληνική Δικαιοσύνη στην Κύπρο, ενώ η υπόθεση κατά τα τελευταία δέκα χρόνια είχε απίστευτες διακυμάνσεις, ενώ υφίστανται καταγγελίες για κακοδικεία, ψευδομαρτυρίες μαρτύρων, οι οποίοι και υπέπεσαν σε αντιφάσεις, παραποιημένες καταθέσεις, μια εισαγγελέα-δημόσια κατήγορο της υπόθεσης που τελικά έφυγε από το Σώμα και μια επανεκδίκαση της απόφασης τον Μάρτιο του 2011 που δεν έγινε ποτέ, καθότι ενώ ξανάνοιγε η υπόθεση η Έφη Ηροδότου είχε γίνει πλέον “καπνός”…

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ

Η Έφη Ηροδότου, στις 27 Δεκεμβρίου του 2007, επιστρέφοντας με μια φίλη της στο σπίτι, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του 17χρονου μοτοσικλετιστή Αιμίλιου Ιωάννου, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Το οικογενειακό περιβάλλον του Αιμίλιου σε κατά καιρούς δηλώσεις τους κατήγγειλαν προσπάθειες κάλυψης της γυναίκας και συγκάλυψης της υπόθεσης που προκάλεσε τον θάνατο στον 17χρονο Αιμίλιου, ενώ αναφέρονταν και στην εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην όλη υπόθεση. Άλλωστε η δικαστική εξέλιξη της υποθέσεως αυτής δεν τους άφησε και πολλά περιθώρια να σκεφτούν διαφορετικά, καθώς ενώ αρχικά είχε συλληφθεί ως υπαίτια του θανατηφόρου, εν συνεχεία βάσει μαρτυριών ψευδομαρτύρων είχε αθωωθεί πρωτόδικα και αφέθη ελεύθερη.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗ ΗΡΟΔΟΤΟΥ

Τον Νοέμβριο του 2008 είχε αρχίσει η δικαστική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουλίου του 2009. Η κατηγορούμενη απαλλάχθηκε από τις τρεις κατηγορίες και βρέθηκε ένοχη μόνο για την κατηγορία εγκατάλειψης της σκηνής του δυστυχήματος, με ποινή δυο μήνες φυλάκισης με αναστολή και 3 χρόνια στέρησης της άδειας οδήγησης. Οι συγγενείς του Αιμίλιου αντέδρασαν και με βάση κι άλλα γεγονότα η υπόθεση δεν έκλεισε.

Μέρα με την ημέρα, ο κλοιός στένευε με νέα στοιχεία να προκύπτουν από νέες έρευνες οπότε πλέον κρίθηκε εκ νέου απαραίτητη η σύλληψή της, αλλά ήταν πια αργά και με την 20χρονη τότε να φυγοδικεί, κάποια στιγμή έφτασε πλέον να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις καταζητούμενων στη λίστα της Europol.

Μάλιστα, οι συγγενείς είχαν υποδείξει, πως για υποθέσεις λιγότερο σημαντικές στις οποίες εμπλέκονταν ακόμη και αλλοδαποί, εξιχνιάστηκαν και οι υπαίτιοι οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί στην περίπτωση του Αιμίλιου.

Τελευταία καταγραφή της Ηροδότου ήταν όταν ταξίδεψε στο εξωτερικό μαζί με τους γονείς της το 2011 και ακολούθως άρχισε η αναζήτησή της.

Πηγή:newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ