Συνταξιούχος δασκάλα λαμβάνει γράμμα από τον Τραμπ και το επιστρέφει διορθωμένο!

Shares

Αποφάσισε ότι θα διορθώσει τα λάθη που υπήρχαν στην επιστολή και θα την επιστρέψει στον Λευκό Οίκο – Από … τακτ, δεν του έβαλε βαθμό

Διόρθωσε τα λάθη της προεδρικής επιστολής και την απέστειλε πίσω στον αποστολέα της. Ο λόγος για μια συνταξιούχο δασκάλα αγγλικών που ζει στην Ατλάντα, η οποία έλαβε ένα γράμμα από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Ταμπ.

Όταν συνειδητοποίησε τα λάθη που υπάρχουν, της βγήκε το… δασκαλίστικο και αποφάσισε να τα διορθώσει και να τη στείλει πίσω στον Λευκό Οίκο.

Η Υβόν Μέισον εργαζόταν ως δασκάλα για 17 χρόνια. Η ίδια ανέφερε ότι η επιστολή οριακά δεν θα έμενε… μετεξεταστέα και διόρθωσε τα πολυάριθμα γραμματικά λάθη.

Η Μέισον διαπίστωσε 11 λάθη στις λέξεις που πρέπει να ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα, όπως «πρόεδρος» και «πολιτεία».

«Εάν επρόκειτο για μαθητή γυμνασίου θα έδινα βαθμό C. Εάν είχε γραφτεί στο λύκειο θα τη βαθμολογούσα με D», σχολίασε η Μέισον στο Greenville News.

Πάντως, προφανώς λόγω… τακτ, αποφάσισε να μην βάλει βαθμό στη διορθωμένη επιστολή, που έφερε την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ και την έστειλε πίσω στο Λευκό Οίκο.

Η επιστολή ήταν απάντηση σε αντίστοιχο γράμμα της Μέισον που είχε απευθυνθεί στο Λευκό Οίκο για το μακελειό με τους 17 νεκρούς στην Φλόριντα. Πάντως η ίδια θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή η απάντηση να προήλθε από μέλος του επιτελείου του προέδρου κι όχι από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πάντως η κριτική της είναι ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς η ίδια θεωρεί ότι όταν λαμβάνεις επιστολές από τα ανώτατα κλιμάκια διακυβέρνησης, θα πρέπει να είναι σωστές.

Got a letter from Mr. Trump. Will be returning it tomorrow.

Publiée par Yvonne Mason sur lundi 14 mai 2018

Πηγή: protothema.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *